Skip to content

Teamcoach

België, Vlaams Gewest, Genk

Functieomschrijving

Teamcoach


Wie is Victus Sales?

Victus Sales is een outbound callcenter met een sterke focus op B2B-afspraakplanning en een unieke aanpak. Sinds onze start in 2016 groeiden we uit tot een team van 63 outbound specialisten en realiseerden we meer dan 200 projecten. Dagelijks werken er 50 Sales Agents – we noemen ze ook wel eens Professionele Babbelaars – om voor onze klanten kwalitatieve afspraken te regelen. Onze klantenportfolio is zeer breed, en jouw job dus ook mooi uitdagend.

Je bent verantwoordelijk voor het motiveren, ontwikkelen en ondersteunen van een team van een 15-tal Sales Agents. Je begeleidt hen intensief in hun job, bij hun individuele groei en bij het behalen van hun targets. Het ondersteunen en coachen van medewerkers zal dus een groot deel van je tijd innemen. Verkoopservaring is zeker een pluspunt.

Herken jij je in onze waarden en die speciale Victus-vibe? En wil je die samen met je team en je andere collega’s versterken? Als je dan ook nog hard gelooft in langetermijnsamenwerkingen en continu streeft naar nóg betere oplossingen, hebben we een perfecte match!Wat ga jij precies doen?


✔️ Je ondersteunt en motiveert je team dagelijks om beter te presteren. Met je brede smile hou je ervan om mensen te enthousiasmeren.

✔️ Je bent verantwoordelijk voor de prestaties van je Sales Agents in kwaliteit en kwantiteit. Samen met je team jullie targets halen, is jouw high.

✔️ Je ondersteunt je Sales Agents met sales scripts op maat en sterke argumenten, en helpt hen commercieel vooruit. Je bent hun aanspreekpunt voor support.

✔️ Je checkt dagelijks alle statistieken van de agents. Op basis van de cijfers neem je actie. Daarnaast hou je wekelijks individuele gesprekken met de agents om feedback te geven op hun resultaten en hun functioneren.Vereisten

Ben jij onze gepassioneerde teamcoach?


Jij bent een commerciële enthousiasteling en een people-mens. Als teamcoach ben je getriggerd door alles wat naar Sales ruikt, maar hou je er ook van om je team op sleeptouw te nemen. Je zoekt continu naar vernieuwende oplossingen en strategieën. Je kijkt ernaar uit om met ons team aan de slag te gaan en van Victus Sales een nog groter succesverhaal te maken!

✔️ Je hebt enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie

✔️ Je bent gebeten door sales en coaching

✔️ Je werkt graag met mensen

✔️ Je staat stevig in je schoenen

✔️ Je hebt een engelengeduld

✔️ Je bent een teamplayer

✔️ Je bent enthousiast en positief ingesteld

✔️ Je neemt initiatief en denkt in oplossingen

✔️ Je motiveert graag mensen rondom je

✔️ Je hebt bij voorkeur een bachelordiplomaWat krijg je in return?

✔️ Je werkt van maandag t/m vrijdag van 8u tot 16u30 (géén weekends!)
✔️ Een aantrekkelijk salarispakket met mooie extralegale voordelen

✔️ Een rol waarin je enorm veel impact hebt op een dynamisch en groeiend bedrijf

✔️ Gerichte opleidingen en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

✔️ Een gedreven werksfeer in een gepassioneerd en fijn team

✔️ Je kunt direct starten 


Zin om met ons de wereld te veroveren?

of

Victus Sales