Online marketeer met ambitie

Functieomschrijving

Wie is Victus Sales?

Victus Sales is een salesbureau dat focust op het inplannen van B2B afspraken voor andere bedrijven, meestal in de vorm van cold calling. Om nieuwe potentiële klanten aan te trekken en om onze employer branding uit te bouwen zijn we op zoek naar een marketeer met ambitie die weet van aanpakken.

Vandaag hebben we meer dan 50 vaste klanten die maandelijks met ons samenwerken om hun sales te verhogen. Onze klanten zijn bijna altijd B2B bedrijven uit diverse sectoren. SD Worx, KBC Verzekeringen, KRC Genk, UNIZO, VOKA, Aperam, Impermo, The House of Marketing, ... zijn slechts een greep uit ons klantenbestand. De reden van onze exponentiële groei is doordat we op zeer korte tijd zeer kwalitatieve resultaten teweeg brengen voor onze klanten.


Sinds onze start in december 2016 zijn we gegroeid tot een bedrijf met een team van 45 personen en een portfolio van maar liefst 500 gerealiseerde projecten. Victus Sales is een ambitieus en groeiend bedrijf waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontplooien als marketeer. We zoeken dan ook een ambitieuze go-getter die samen met ons wil groeien.


Wie ben jij?

  • Je bent nieuwsgierig én continu op zoek naar verbetering. Als we spreken over Google Ads of Facebook lead ads praat je meteen mee. Indien je een term nog niet kent, dan ben je de eerste persoon die wil uitzoeken wat dit voor ons bedrijf kan betekenen. Je wil strategieën uitdiepen en optimaliseren en weet dat kleine verbeteringen een grote impact kunnen hebben. Je analytisch brein is dan ook continu op zoek naar learnings.

  • Je bent creatief en je hebt een sterk commercieel inzicht. Iedere campagne vraagt om een andere aanpak. Je weet steeds met frisse ideeën te komen en tapt niet voortdurend uit hetzelfde vaatje. Daarnaast kan je je sterk inleven in je buyer persona om de nodige resultaten te behalen.

  • Je verstaat de B2B markt zeer goed. Je kan een brug slaan tussen het denken aan sales en het voeden van de wensen van je doelgroepen met zogenaamde content sparks. Je doet dit op een zeer kwalitatieve manier en bedenkt relevante content waar je zelf ook enthousiast van wordt.

  • Je bent een goede projectmanager. Je zult veel moeten samenwerken met de zaakvoerder en de marketeers van ons extern marketingbureau. Een goede communicatie met correcte opvolging is dus noodzakelijk. Bovendien kan je goed het overzicht bewaren op al de lopende campagnes en doelen.

  • Je bent assertief en hebt een kritische blik. Je wil non-stop verbeteren en neemt hierin ook het voortouw.

  • Je beoogt bovendien een samenwerking op lange termijn en bent zeer ambitieus om te bouwen aan groei van Victus Sales.


Waaruit zal jouw job bestaan?

Jij bent binnen Victus Sales verantwoordelijk voor de marketing van het bedrijf, met een sterke focus op digitale marketing. Je bepaalt het marketingbeleid en de positionering van de onderneming in samenspraak met onze zaakvoerder, Tasso Limneos, en ons extern marketingbureau, Yungo. Je zult content bedenken en uitwerken om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk prospecten in aanraking komen met Victus Sales. Denk hierbij aan e-books, whitepapers, video’s, webinars, … Tijdens dit proces mag je altijd beroep doen op het extern marketingbureau waarmee we samenwerken voor de uitvoering. Jouw ultiem doel is het verhogen van de naamsbekendheid van Victus Sales én het verkrijgen van MQL’s. Uiteraard weet je ook wat we verder met deze MQL's het best doen, toch? ;)


Wat ga je precies doen?

✔️ Je bedenkt een ambitieuze marketingstrategie én stuurt de uitvoering hiervan. Je werkt hiervoor samen met externe partners.

✔️ Je bent vooral bezig met het ontdekken van digitale opportuniteiten. Hier ga je vaak nieuwe zaken uitproberen en zoek je altijd naar resultaat. Kwalitatieve content produceren is hier één van de belangrijkste onderdelen.

✔️ Je zult een nauw contact hebben met de sales afdeling om de digitale marketing KPI’s af te stemmen.

✔️ Je definieert nieuwe mogelijkheden op vlak van sales en past de bestaande én nieuwe strategieën daarop aan.

✔️ Je staat in voor het beheer en de optimalisatie van de website, coördineert SEO en SEA én onderhoudt de remarketing strategie.

Functievereisten

Vereisten

· Je hebt een Bachelor of Master behaald in communicatie, marketing of een andere relevante studie.

· Je hebt relevante ervaring binnen een marketing/communicatiefunctie.

· Digitale marketing is één van je expertises en je volgt de trends nauwgezet op.

· Je bent sterk in taal en beheerst daardoor de skill copywriting zeer goed..

· Je toont initiatief en motiveert je collega's om actief mee te werken.

· Strategisch denken combineer je met een hands-on attitude.

· Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels (Frans is een pluspunt).

· Je bent analytisch en resultaatgericht.

· Je werkt planmatig en vindt nauwkeurigheid belangrijk.

· Je bent flexibel en stressbestendig.

· Grafische skills zijn een plus.

Wat kan Victus Sales jou bieden?

· Werkuren van maandag t.e.m. vrijdag van 08.00 uur t.e.m.16.30 uur

· Een concurrerend salarispakket met extralegale voordelen

· Een rol waarin je enorm veel impact hebt op een dynamisch en groeiend bedrijf

· De mogelijkheid om een marketingteam uit te bouwen binnen ons bedrijf

· Gerichte opleidingen en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

· Een gedreven werksfeer met gepassioneerde collega's

· Een onmiddellijke opstart

Heb je zin om samen met ons de wereld te veroveren?