Skip to content

Key Account Manager

België, Vlaams Gewest, Genk

Functieomschrijving

Key Account Manager


Als Key Account Manager ben jij hét aanspreekpunt tussen onze klanten en Sales Agents. Je beheert een klantenportefeuille van meer dan 60 projecten, waarbij je verantwoordelijk bent voor het bedenken, implementeren en opvolgen van de lange termijn sales strategieën. Je bespreekt de cijfers tijdens maandelijkse klantenmeetings en neemt vervolgens initiatieven om de prestaties van lopende campagnes te verbeteren.
Wie is Victus Sales?

Victus Sales is een outbound callcenter met een sterke focus op B2B-afspraakplanning en een unieke aanpak. Sinds onze start in 2016 groeiden we uit tot een team van 58 outbound specialisten en realiseerden we meer dan 200 projecten. Dagelijks werken er 42 Sales Agents – we noemen ze ook wel eens Professionele Babbelaars – om voor onze klanten kwalitatieve afspraken te regelen. Onze klantenportfolio is zeer breed, en jouw job dus ook mooi uitdagend.

Herken jij je in onze waarden en die speciale Victus-vibe? En wil je die samen met je team en je andere collega’s versterken? Als je dan ook nog hard gelooft in langetermijnsamenwerkingen en continu streeft naar nóg betere oplossingen, hebben we een perfecte match!Wat ga jij precies doen?


✔️ Klantenmeetings

Wanneer een nieuw klantenproject start, werkt ons salesteam een eerste fase van 3 maanden. Na die periode kan de klant kiezen om op meer structurele basis samen te werken. Het salesteam werkt dan met de klant een plan van aanpak uit van minimum 6 maanden. Vanaf dan neem jij over en ga je met de klant een langetermijnrelatie aan. Tijdens maandelijkse meetings overlopen jullie het project en bespreek je de cijfers, het potentieel in databases, opmerkingen van onze agents en concrete feedback over alle afspraken.

✔️ Uitwerken van de taken

Uit elke klantenmeeting komen concrete taken:

- IT-gerelateerd: agenda-instellingen wijzigen, extra database downloaden en toevoegen, script aanpassen, argumenten herzien ...

- Briefings: de besproken wijzigingen of extra tips briefen aan het team

✔️ Opvolgen van je campagnes

Wekelijks – vaak ook dagelijks – check je de prestaties van al je campagnes. Je bekijkt zowel de scores van de projecten als op agent-niveau. Je houdt rekening met de gepresteerde uren voor een correcte planning en om optimale prestaties te realiseren voor je klant. Verder maak je heldere afspraken met de klant over facturatie en communiceer je die duidelijk en correct met de dienst facturatie en de teamcoaches.


✔️ Coaching van teams
Op regelmatige basis zit je samen met diverse agent-teams om je klanten te bespreken. Je vraagt naar feedback en eventuele obstakels. Op basis daarvan geef je tips & tricks om de prestaties te verbeteren. Je focust vooral op korte feedbackmomenten bij eerder technische vragen. Hebben de agents intensievere trainingen nodig? Je brieft de Team Coach en zet een training op poten.


Vereisten

Ben jij onze Professionele Babbelaar?


Jij bent een commerciële enthousiasteling die kickt op optimale dienstverlening. Als Key Account Manager is alles wat linkt met sales jouw dada. Je zoekt continu vernieuwende oplossingen en strategieën. Jouw motivatie is top om met ons team aan de slag te gaan en van Victus Sales een nog groter succesverhaal te maken!

✔️  Je verstaat perfect Frans en Engels
✔️  Je bent gebeten door sales
✔️  Commercieel-administratief werk schrikt je niet af
✔️  Je straalt vertrouwen uit
✔️  Je kent de noden van je klant
✔️  Je staat stevig in je schoenen
✔️  Je bent organisatorisch en communicatief sterk
✔️  Je neemt initiatief en denkt oplossingsgericht
✔️  Je hebt bij voorkeur een bachelordiploma of enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie


Wat krijg je in return?

✔️ Je werkt van maandag t/m vrijdag van 8u tot 16u30
✔️ Een aantrekkelijk salarispakket met mooie extralegale voordelen
✔️ Een rol waarin je enorm veel impact hebt op een dynamisch en groeiend bedrijf
✔️ Gerichte opleidingen en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
✔️ Een gedreven werksfeer in een gepassioneerd en fijn team
✔️ Je kunt direct starten

Zin om met ons de wereld te veroveren?

of

Victus Sales