Wie is Victus Sales?

Ontdek hieronder onze openstaande vacatures.

Sinds 4 jaar is Victus Sales gegroeid naar een team van 30 personen die dagelijks het beste van zichzelf geven. Tijdens een uitgebreide oefening met heel ons team zijn we tot volgende 5 waardes gekomen. Indien je je hierin vindt ontvangen we je met open armen in ons team!

Open. Zo winnen we sympathie.

Communicatie is het fundament van ons vak. We zijn recht voor de raap, maar met het hart op de tong. Daarom blijven we bij Victus Sales altijd aanspreekbaar, zowel voor jou als voor elkaar.

Resultaatgericht. Zo winnen we aan knowhow.

Mag het iets meer zijn? En mag het vooral ook beter zijn? Bij Victus Sales primeert kwaliteit. Daarom houden we in alles wat we doen rekening met het vooropgesteld doel. Het resultaat volgt vanzelf.

Gedreven. Zo winnen we terrein.

Dit vak is meer dan een job; het is onze passie. Elke dag stimuleren nieuwe uitdagingen onze teamleden. Zo blijven we de lat verhogen, en grenzen verleggen.

Positief. Zo winnen we vertrouwen.

Elke situatie bekijken wij van de goede kant, zowel onder elkaar als met onze klanten. Deze ingesteldheid versterkt het vertrouwen en verhoogt onze prestaties. Wij blijven alles geven!

Nieuwsgierig. Zo winnen we aan ervaring.

Onophoudelijk zijn we erop uit nieuwe zaken te ontdekken. Deze nieuwsgierigheid leidt ons tot nieuwe ervaringen. En die zetten we om in praktische en flexibele oplossingen.

Bekijk onze openstaande vacatures

Genk

Call Agent Outbound
Verkoop
  • Genk, België
Online marketeer met ambitie
Marketing
  • Genk, België

Waarom zou je bij ons werken?

  • Een enorm tof team waar je goed mee kan lachen!
  • Werkuren zijn enkel door de dag, geen avond uren en geen weekend uren.
  • Een doordachte opleiding waar je zeker veel van gaat bijleren!

“De positieve sfeer die hier hangt vind ik top. Tasso en Mathias geloven in ons en samen gaan we ieder project aan.”

Milena
Victus Sales Agent

Ik ben de mascotte van Victus Sales. Mij ga je vaker zien rond huppelen. Indien je wat lekkers hebt mag je me altijd erbij roepen!

Moshi
Victus Sales Mascotte